Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Zonneceldeeg voor verkoop
Van goede kwaliteit Zonneceldeeg voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— M. Tehrani

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om met LEED te werken!

—— Ronaldo

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Mac Cameron

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  • Onze huidige elektronische capaciteit van het deegproduct is 300 ton/maand, en de geschatte capaciteit in 2017 is 350 ton/maand. Wij hebben testmateriaal zoals de machines van de deegdruk, infrarode drogende oven, de oven van het BERICHTvuren, en het meetapparaat van het zonnecelmonomeer, enz. vooruitgegaan.
  • Elke partij van deeg zal de echte opbrengsvoorwaarde voor leveringsinspectie, simuleren om de partijstabiliteit van productenprestaties te verzekeren.

  Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

 • OEM / ODM

  OEM/ODM beschikbaar.

   

  Wij hebben een professioneel team dat rijke ervaring in elektronisch deeg en zijn toepassingsgebied heeft. U kunt uw embleem, verpakkings en andere details ook ontwerpen. Als de bestaande producten aan uw vereisten kunnen voldoen, kunnen wij u de aangepaste dienst aanbieden.

 • R & D
  • Wij werken met hogescholen & universiteiten terwijl het houden van zelfontplooiing, en opgezet verenigd laboratorium met universiteit van Defensietechnologie samen. Wij leiden een brede waaier van technische uitwisselingen en samenwerking met beroemde universiteiten zoals universitaire, Centrale het Zuidenuniversiteit van Donghua, de Universiteit van Hunan en de universiteit van Hunan van Technologie. Dit kon de technische nieuwigheid in R&D verzekeren, verbeterde zeer het concurrentievermogen van de producten van het bedrijf. Ondertussen, vestigden wij talent opleidingsmechanisme met universiteiten om de bron van talent te waarborgen.

  Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

  • Met sterke R&D-capaciteit, rijpe technologie, en stabiele productprestaties, ondernemen wij nationaal programma „863“, verkrijgen de nationale het fondsensteun van de kleine en middelgrote ondernemingsinnovatie. Wij bezaten 5 nationale innovatieoctrooien en 7 gebruiksmodeloctrooien, met volledig onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten.

  Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

  • Wij hebben begaafd R&D-Team, dat 4 PHDs en 10 Meesters met rijke ervaring in elektronische deegonderzoek en ontwikkeling omvat.

   

Contactgegevens
Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

Tel.: 86-731-22976365

Fax: 86-731-22976365

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)