Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

Van goede kwaliteit Zonneceldeeg voor verkoop
Van goede kwaliteit Zonneceldeeg voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— M. Tehrani

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om met LEED te werken!

—— Ronaldo

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Mac Cameron

Ik ben online Chatten Nu

Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

1
Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd
R & D

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Leed-INKT
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 15000000-25000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Werd Elektronisch de Inktco. van Hunan LEED, Ltd opgericht binnen in de war brengt, 2008, en gelegen in No.8 Jinlong-Road, Nationaal High-tech Ontwikkelingsgebied, Zhuzhou-Stad, de Provincie van Hunan. Wij zijn high-tech onderneming die in elektronische deegonderzoek en ontwikkeling, productie, en verkoop in dienst nam, en geëngageerd prima onderneming van zeer belangrijk materiaal op het gebied van de elektronische informatie-industrie te zijn.

 

Wij zijn gewijd ons aan ontwikkeling en productie van elektronisch deeg meer dan 10 jaar. Alle producten zijn milieuvriendelijk, energie - besparing, en bijna onder dezelfde beproevingsomstandigheid met klanten om de echte ervaring van klanten te voelen. Wij samenwerking met hogescholen en universiteiten terwijl levensonderhoud onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, hebben en nationaal „863“ project, nationaal het fondsenproject ondernomen van de kleine en middelgrote ondernemingsinnovatie en het belangrijkste technologieproject van de provincie van Hunan, vormde reeks elektronische deegproducten met volledige onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten.

 

Met sterke R&D-capaciteit, rijpe technologie, en stabiele productprestaties, ondernemen wij nationaal programma „863“, verkrijgen de nationale het fondsensteun van de kleine en middelgrote ondernemingsinnovatie. Wij bezaten 5 nationale innovatieoctrooien en 2 gebruiksmodeloctrooien, met volledig onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Wij vestigden beheersysteem dat reeds ISO9001 overging: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en ISO14001: het milieubeheersysteem van 2004 in 2008.

 

Onze huidige elektronische capaciteit van het deegproduct is 300 ton/maand. Wij hebben testmateriaal zoals de machines van de deegdruk, infrarode drogende het vurenoven van het oven、 BERICHT, en het meetapparaat van het zonnecelmonomeer, enz. vooruitgegaan. Elke partij van deeg zal de echte opbrengsvoorwaarde voor leveringsinspectie, simuleren om de partijstabiliteit van productenprestaties te verzekeren.

 

  • Het Telentedr&d Team neemt 20% van de werknemers van het bedrijf over.
  • Wij vormden een team van het kernbeheer dat uit hoger personeel van bedrijfbeheer, producten R&D, productie, financiële besluitvorming en marketing ontwikkeling bestaat. Alle teamleden hebben meer dan niet-gegradueerdenonderwijs.

  • Voor bedrijfbeheer, plaatsen wij verscheidene deparments omvatten R&D-deparment, productieafdeling, kwaliteitscontroledeparment, op de markt brengende afdeling en verrichtingsafdeling. Wij vestigden beheersysteem dat reeds ISO9001 overging: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en ISO14001: het milieubeheersysteem van 2004 in 2008.

  • Onze huidige elektronische capaciteit van het deegproduct is 300 ton/maand. Wij hebben testmateriaal zoals de machines van de deegdruk, infrarode drogende oven, de oven van het BERICHTvuren, en het meetapparaat van het zonnecelmonomeer, enz. vooruitgegaan. Elke partij van deeg zal de echte opbrengsvoorwaarde voor leveringsinspectie, simuleren om de partijstabiliteit van productenprestaties te verzekeren.

Bedrijfgeest:

  • Levendig, Efficiënt, Uitstekend, Toegewijd

Verrichtingsfilosofie:

  • Achtervolgings gemeenschappelijke ontwikkeling van bedrijfvoordeel en collectieve ethiek

Contactgegevens
Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

Tel.: 86-731-22976365

Fax: 86-731-22976365

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)